1 / 16

Δημιουργούμε εξαιρετικές εμπειρίες για τους επισκέπτες μας & Προστιθέμενη αξία για τους συνεργάτες μας

Δημιουργούμε εξαιρετικές εμπειρίες για τους επισκέπτες μας & Προστιθέμενη αξία για τους συνεργάτες μας

Δεσμευόμαστε να οδηγούμε τα ιδιόκτητα και μισθωμένα ξενοδοχεία μας, με τρόπο ώστε να αποτελέσουν το απόλυτο «προορισμό» για τον παγκόσμιο ταξιδιώτη και να γίνουν κορυφαία στην κατηγορία τους.

Δεσμευόμαστε για τη δημιουργία εξαιρετικών αυθεντικών εμπειριών για τους επισκέπτες μας, εμπνεόμενοι από την κληρονομιά και την παράδοσή μας.

Διατηρούμε τον μέγιστο σεβασμό προς την ιστορία μας και τους πολύτιμους συνεργάτες μας, προσφέροντας εξατομικευμένες υπηρεσίες σε ένα πολυτελές ξενοδοχειακό περιβάλλον.

Αγκαλιάζοντας την καινοτομία και αξιοποιώντας πρωτοβουλίες και στρατηγικές, ερχόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στις απαιτήσεις του πελάτη και να ενισχύουμε την ικανότητά μας να κατανοήσουμε τον σύγχρονο ταξιδιώτη και τις ανάγκες του.

Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Α.Ε.Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΛΑΜΨΑ Α.Ε. είναι μια δυναμική επιχείρηση με ξεχωριστή ιστορία και μεγάλο κύρος – η παλαιότερη στη χώρα μας που δραστηριοποιείται στο χώρο της φιλοξενίας και του τουρισμού. Λειτουργώντας αδιάλειπτα και με μεγάλη αποτελεσματικότητα από το 1919, έχει ταυτίσει το όνομά της με ένα από τα πιο εμβληματικά κτίρια της ελληνικής πρωτεύουσας, το ιστορικό ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρεταννία”, το οποίο αποτελεί ιδιοκτησία και κύριο πεδίο των δραστηριοτήτων της. Μετά την πλήρη ανακαίνιση και τον εκσυγχρονισμό του, τον Μάρτιο του 2003, το ξενοδοχείο αποτελεί επίλεκτο μέλος της αλυσίδας ξενοδοχείων Luxury Collection. Συνδυάζοντας τη μακρόχρονη παράδοση και την πολύτιμη εμπειρία της με την πιο σύγχρονη τεχνογνωσία, η ΛΑΜΨΑ Α.Ε. έχει διευρύνει δυναμικά τους επιχειρηματικούς της ορίζοντες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, με την απόκτηση του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου King George στην Πλατεία Συντάγματος, του πολυτελούς ξενοδοχείου “Hyatt Regency” στο Βελιγράδι, του ιστορικού ξενοδοχείου Excelsior Mercure στο Βελιγράδι, του Ξενοδοχείου Sheraton Rhodes και την ενοικίαση του πρώην ξενοδοχείου King’s Palace στην Πλατεία Συντάγματος. Η ΛΑΜΨΑ Α.Ε. διατηρεί τους στόχους της για μια σειρά καίριων ανοιγμάτων στο χώρο της τουριστικής αγορά και της αγοράς ακινήτων.

Περισσότερα Κλείσιμο
HOTEL GRANDE BRETAGNE, ATHENS
KING GEORGE
SHERATON RHODES RESORT
HYATT REGENCY BELGRADE
MERCURE BELGRADE EXCELSIOR
ATHENS CAPITAL HOTEL
HOTEL GRANDE BRETAGNE, ATHENS

A Luxury Collection Hotel, Athens

1 / 6
Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία βρίσκεται στη καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας.
Ανακαλύψτε
KING GEORGE

King George

2 / 6
Tο King George αντιπροσωπεύει την απόλυτη ουσία ενός συναρπαστικού boutique ξενοδοχείου
Ανακαλύψτε
SHERATON RHODES RESORT

Sheraton Rhodes

3 / 6
Περιτριγυρισμένο από όμορφους κήπους, το Sheraton Rhodes Resort διαθέτει δικιά του δωρεάν παραλία και απέχει μόνο λίγα χιλιόμετρα από την μεσαιωνική πόλη της Ρόδου
Ανακαλύψτε
HYATT REGENCY BELGRADE

Hyatt Regency Belgrade

4 / 6
The “Hyatt Regency” Hotel, Modern & Luxury.
Ανακαλύψτε
MERCURE BELGRADE EXCELSIOR

Mercury Excelsior Belgrade

5 / 6
Το ξενοδοχείο Excelsior Beograd αποτελεί την ιδανική επιλογή τόσο για ταξιδιώτες αναψυχής όσο και για επαγγελματίες
Ανακαλύψτε
ATHENS CAPITAL HOTEL

Athens Capital Hotel-MGallery Collection

6 / 6
Το Athens Capital Hotel-MGallery Collection, το πρώτο ξενοδοχείο της MGallery Hotel Collection στην Ελλάδα, φέρνει στο προσκήνιο την κοσμοπολίτικη και γεμάτη ζωντάνια Αθήνα.
Ανακαλύψτε
Οι αξίες μας επικεντρώνονται στη θερμή, παραδοσιακή φιλοξενία και η αξιοποίησή τους στο πλαίσιο των ραγδαίων εξελίξεων στην αγορά του τουρισμού.