ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
Beogradsko Mesovito Preduzece AD

Η BEOGRADSKO MESOVITO PREDUZECE A.D. είναι μια ιδιωτική εταιρεία joint stock που συστάθηκε σύμφωνα με τους νόμους της Σερβίας στις 14.04.1989. Καταχωρήθηκε στο Μητρώο Εταιρειών της Δημοκρατίας της Σερβίας με αριθμό BD 22440 στις 13.06.2005 και έχει έδρα στην οδό Milentija Popovica 5, στο Βελιγράδι. Κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι η λειτουργία του ξενοδοχείου “Hyatt Regency” στο Βελιγράδι.

Excelsior Beograd A.D.

Η EXCELSIOR BEOGRAD AD είναι μια ιδιωτική εταιρεία που συστάθηκε σύμφωνα με τους νόμους της Σερβίας και έχει έδρα στην οδό Kneza Milosa 5, στο Βελιγράδι. Κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι η λειτουργία του ξενοδοχείου “Mercure Excelsior” στο Βελιγράδι.

Τουριστικά Θέρετρα Α.Ε.

Η Εταιρία ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΘΕΡΕΤΡΑ Α.Ε. είναι Ελληνική Εταιρία και έχει την έδρα της στην οδό Αγ. Κωνσταντίνου 49, Μαρούσι. Το ΑΦΜ της Εταιρίας είναι 094213590. – Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Αθηνών. Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΘΕΡΕΤΡΑ Α.Ε. είναι η ιδιοκτήτρια εταιρία του Ξενοδοχείου “Sheraton Rhodes Resort”.

Luella Enterprises Company Ltd

Η LUELLA ENTERPRISES COMPANY LTD συστάθηκε στην Κυπριακή Δημοκρατία στις 06.05.2006, σύμφωνα με τις πρόνοιες του περί εταιρειών Νόμου Κεφ. 113. Η έδρα της βρίσκεται στην οδό Π. Κατελάρη 16, Μέγαρο Διαγόρας, στη Λευκωσία. Πρόκειται για εταιρεία συμμετοχών.

Markelia Enterprises Company Ltd

Η MARKELIA ENTERPRISES COMPANY LTD συστάθηκε στην Κυπριακή Δημοκρατία στις 14.05.2008, σύμφωνα με τις πρόνοιες του περί εταιρειών Νόμου Κεφ. 113. Η έδρα της βρίσκεται στην οδό Π. Κατελάρη 16, Μέγαρο Διαγόρας, στη Λευκωσία. Πρόκειται για εταιρεία συμμετοχών.